Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Tlačíte sa vo vlastnom byte? Zväčšíte si ho za pomoci jednoduchých trikov!

Žiadny byt nie je taký malý, aby sa doň nezmestili priatelia.

V prípade, že veľkosť vášho bytu nezodpovedá vašim predstavám a ak práve nemáte financie navyše, ste na správnej adrese.

Existujú veľmi jednoduché triky, ako si životný priestor zväčšiť.

V hlavnej úlohe farby

Priestor možno opticky zväčšovať aj správnym ladením farieb v ňom. Je však dôležité vybrať si jednu základnú farbu a zakomponovať ju do celej izby. Dovolené sú pritom rôzne odtiene konkrétnej farby.

Začnite od podlahy

Ak si kupujete nový alebo rekonštruujete starší byt, dajte si určite záležať na výbere podlahy. Tá by mala byť jednofarebná. Ak podlaha spája kuchyňu, chodbu aj obývačku, vytvorí dojem otvoreného priestoru a byt opticky zväčší.

Veľa nábytku je na škodu

V izbe by sa mal nachádzať nábytok, ktorý skutočne potrebujete. Skrinky, stolíky a dekorácie navyše zbytočne zaplnia priestor, ktorý by bolo možné a vhodné využiť efektívnejšie. Skúste staviť na rafinované úložné priestory, napríklad na vstavané skrine alebo na úložisko pod schodmi.

Zbavte sa dverí

Obývačka je jednou z miestností v byte, ktoré nepotrebujú dvere. Ich odstránením získame tiež nový priestor. V prípade, že sa dverí ani v tejto izbe nechcete vzdať, pouvažujte nad posuvnými. Splnia rovnakú funkciu, avšak, zbytočne nezaberajú miesto.

Zdroj: kamzakrasou.sk  

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.