Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Starenka spôsobila šok v pohrebníctve. Prebrala sa v truhle!

92-ročnú starenku vyhlásili za mŕtvu. Mysleli si, že v spánku prestala dýchať.

Pracovník pohrebnej služby v Nemecku stratil na niekoľko minút vedomie. Z truhly sa mu totiž prihovorila žena, ktorú považoval za mŕtvu.

Deväťdesiatdvaročnú starenku priviezli do pohrebného ústavu z domova dôchodcov v Gelsenkirchene. Ošetrovateľ dôchodkyne bol presvedčený o tom, že prestala dýchať počas spánku. Privolal k nej preto lekára, ktorý ju následne vyhlásil za mŕtvu.

Dôchodkyňa sa však o niekoľko hodín neskôr v truhle prebrala. Podarilo sa jej pootvoriť veko a keď uvidela, že pri nej niekto stojí, tlmeným hlasom sa spýtala, kde je, čím spôsobila šok spomínanému pohrebníkovi. Ten sa po niekoľkých minútach spamätal a keď zistil, že žene ešte bije srdce, zalarmoval záchrannú službu.

Starenku previezli do miestnej nemocnice a jej rodinu informovali o tom, že žije. Jej zdravotný stav sa však neskôr zhoršil natoľko, že zomrela. Polícia už vyšetruje ako je možné, že ju pracovníci domova seniorov vyhlásili za mŕtvu, napriek tomu, že ešte žila. Riaditeľ domova, Lother Burger, si celú situáciu nedokáže vysvetliť. To, čo sa stalo, je podľa neho strašné.

Zdroj: SITA

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.